Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Friday, March 16, 2012

Authorized Dealer: X10der Dahlya...





Hye muslimah semua, sekarang ni, ramai yang mengomel aka merungut mengenai pemakaian inner yang ketat..n panas...baju xlah jarang, tapi dek kerana nak cover lengan, terpasa lah pakai inner..coz kalau pakai hand socks, singkat.. so, due to this problem (terpengaruh ayat tesis..;p), Puan Emy Dahlya telah men-design satu inner lengan...cara pemakaian amatlahh mudah and sangat laris dijual..=)

Inner lengan bersama skirt...
Skirt tu untuk cover punggung or kalau nak cover baju singkat..=)


terdapat pelbagai warna...hitam..kelabu..merah..putih,..biru...pink..etc..



yang ni Limited edition...=)
ni pulak inner scarves..

mudah kan?? tema x10der Dahlya ni.."Muka bulat, nampak bujur..."
Aha...mesti ramai yang suka kan??including me yang bulat mcm doraemon ni...-__-
 
ni pulak inner neck..sangat selesa dipakai..=)
 
Model: Bienda..yang kecil molek pakai Brown tu..tu la kak Dahlya..=)

Kalau berminat, leh add FB: Leens Stailista or LIKE Leens Closet...

**Ramai yang tanya kenapa mahal..range RM20 - RM60..padahal, kat Alamanda, kain jenis swimming suit, RM20..untuk X10der Dahlya, kain jenis Cotton Lycra..sangat selesa n xpanas...Ramai customer memuji..Bentuk ni juga telah dipatenkan..iyela..kalau dah laku, ramai yang cuba tiru..**

p/s: Kalau xbagus, xkan nak jual kan..;p
Apa tunggu lagi, beli3..=)


SILA LIKE :D

9 comments:

AmoyCincai said...

sis...inner ni stil available x?

Alinkiwi said...

availableeee...=)

AmoyCincai said...

brapa hrga inner sekali skirt 2..yg warna hitam..termasuk postage ke sabah..

Anonymous said...

x10der 1 dahlya black 100% cotton ade lg x?

miss zie said...

mn harga Inner lengan bersama skirt?

Alinkiwi said...

sila add FB Leen's Closet ye untuk mengetahui harga..=)

Aida Lela said...

best!

tq atas info pasal barangan ni

qaisya xerra said...

ade lagi x yg cover punggung tu?

Anonymous said...

assalammualaikum...
x10der 1 set size M warna hitam, ada stok lg x....

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!