Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Tuesday, December 21, 2010

Pakwe Vs Awek....

huhuhu...melihatkan post my fren...awek vs pakwe...so i decided to post this entry..sama je nasibnye kalo perempuan cantik n perempuan xcantik..huhuh.....lets read...enjoy...lumrah alam...huhuh~~~


Kalau perempuan cantik pendiam,

Lelaki akan cakap :- Woow, ciri-ciri isteri idaman…



Kalau perempuan tak cantik pendiam,

Lelaki akan cakap :- Eh, tak reti berkomunikasi betul…



Kalau perempuan cantik berbuat jahat,

Lelaki akan kata :- Mesti ada krisis nih.. kesiannye..



Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat,

Lelaki akan cakap :- Dah la tak lawa, perangai pulak hodoh…



Kalau perempuan cantik menolong Lelaki yg diganggu,

Lelaki akan cakap :- Woow!Heroin sejati…!



Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yang diganggu,

Lelaki akan kata :- Hm.. Taktik nak ngorat le tu…



Kalau perempuan cantik dapat Lelaki hensem,

Lelaki akan kata :- Ok la…. Bagai pinang di belah dua..



Kalau perempuan tak cantik dapat Lelaki hensem,

Lelaki akan kata :- Kesian.. mesti dah kena bomoh lelaki tu!



Kalau perempuan cantik ditinggal kekasih,

Lelaki akan kata :- Buta kayu betul mamat tu….



Kalau perempuan tak cantik ditinggal kekasih,

Lelaki akan kata :- Patut pun kena reject…



Kalau perempuan cantik penyayang dgn binatang,

Lelaki akan cakap :- Perasaannya halus…penuh dgn kasih sayang..



Kalau perempuan tak cantik penyayang dgn binatang,

Lelaki akan cakap :- Sesama makhluk harus saling menyayangi…



Kalau perempuan cantik bawa BMW,

Lelaki akan cakap :- Ntah dato' mana bela ni….



Kalau perempuan tak cantik bawa BMW,

Lelaki akan cakap :- Mesti anak org kaya ni…..



Kalau perempuan cantik tak mau bergambar,

Lelaki akan cakap :- Pasti takut kalau2 gambarnya tersebar..



Kalau perempuan tak cantik tak mau bergambar,

Lelaki akan kata :- Sedar pun diri tu…



Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki,

Lelaki akan cakap :- Wah.. caring sungguh….



Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki,

Lelaki akan cakap :- Eleh, nak tunjuk caring le tu….



Kalau perempuan cantik bersedih hati,

Lelaki akan cakap :- Don't worry, i will make u happy forever..



Kalau perempuan tak cantik bersedih hati,

Lelaki akan kata :- Sikit2 nak nangis!! Gembeng! mengada2…



kalau perempuan cantik masak,

Lelaki akan kata :- Dah la lawa, pandai masak pulak tu…



Kalau perempuan tak cantik masak,

Lelaki akan cakap :- Ntah sedap ke tak masakan dia tu…



Kalau perempuan cantik main2 miss call,

Lelaki akan kata :- Takpe, rindu la tu…



Kalau perempuan tak cantik main2 miss call,

Lelaki akan cakap :- Ko ni takde keja lain ke…? sibuk ni tau tak..?



Kalau perempuan cantik hantar2 email,

Lelaki akan kata :- Sukenya….



Kalau perempuan tak cantik hantar2 email,

Lelaki akan cakap :- Asyik2 email dia… boring!!


Huhu...this really makes me think..adui..bertapa xadilnye manusia....huhu...tp xsemua pk mcm ni kan...??heheh....

cantik...cun...meletop...

VS


La fea....aka Xberapa nk cun....

*kepada yang kurang cantik,jangan bersedih,sebab kalau hati baik,akan ada juga jodoh dengan orang yang baik..percayalah.

*firman Allah yang bermaksud:
"Perempuan-perempuan yang keji untuk laki-laki yang keji dan laki-laki yang keji untuk perempuan-perempuan yang keji. Sedangkan perempuan-perempuan yang baik untuk laki-laki yang baik dan laki-laki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik."
[Surah al-Nur, ayat 26]


Nak taw ape pulak beza laki hensem n laki xhensem????Click this link.....





SILA LIKE :D

1 comment:

a'im said...

wah wah..patutlah ada source kat stat..hehe..tq...lagi menarik en3 kamo..

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!