Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Friday, July 13, 2012

Cantik Ala Korea Dengan Hansaegee Nature..




Zaman sekarang, hampir semua nak Korea..baju ala2 korea...rambut ala2 korea...menari ala2 korea..posing ala2 korea..sampaikan barang kecantikan pon nak ala2 korea..Pernah dengar pasal Hansaegee? Hansagee Nature ni adalah produk kecantikan dari Korea..lepas tgok some of da good product review of Hansaegee..hati meronta2 nak membeli...so,I decided to try..tanpa berfikir panjang..trus g kat Hansaegee website, and click purchase..cara nak beli sangat mudah..click3..done..=) senang sangat..pembelian atas RM50..dapat free postage..baguskan...

some of the product promotion for u to grab..

Yang lebih excited, harini beli...esok sampai..This product is only available online..gudnews untuk kaki online mcm saya...badnews untuk sesiapa yang xonline and xde cimbclicks, maybank2u dan sewaktu dengannya..huhu...Guardian,Watson sume tidak menjual barang ini ye..harap maklum...jangan buang masa anda mencari di farmasi2..=p

free pen...semua orang suka benda free..kan3..=)

1 set..RM 56.00

memula muka cam mangsa dera (notice x jerawat baru tumbuh yang sibuk2 nak interframe dalam gambar kat pipi)...pakai toner dulu...baru pakai mask..selepas pakai mask 15-20 minit... hasilnya..wow..glowing..hahah..ni baru guna sekali..kene guna dalam sebulan untuk tgok hasilnya..=)

Untuk wanita2 yang mempunyai masalah kulit kering mcm saya, boleh cuba N.M.F Aquaringer Ampoule Mask for hydration, pore care and purifying skin..sesuai untuk kulit kering..untuk kulit berminyak and liang roma yang besar pon sesuai..

Kalau pakai mask, kebiasaannya akan tulis kt belakang paket, pakai selang 1-2 hari...tapi tidak untuk Hansaegee...u can wear it everydayyy!!love!!love!!tp untuk N.M.F Aquaringer Ampoule mask ni, boleh je pakai hari2..tapi simpan je la duit anda tu ye..coz moisture can effect for 1-2 days...so dalam seminggu, kite hanya pakai mask 2-3 kali je..try dalam seminggu..hasilnya pasti Vavavooommm!!..SELAMAT MENCUBA..=)

ni first time saya buat video...alang2 xde keje hari jumaat...first time install video editor..first time belajar edit video bagai...semuanya pasal Hansaegee...excited terlebih..:D



p/s: xsabar nak try nose strips pack die plak...
SILA LIKE :D

6 comments:

Fatimah AK said...

Kak alin eahh ? HEHE. Kite baru terdetik nak beli.. sekali tengok review ade akk ! :D

Alinkiwi said...

hahaha..errr...bye...heheh

nur sha said...

bank in pon boleh kann..? so, kalau bank in, harini bank in, esok dpt barang? cemtu ke.. huhu

Alinkiwi said...

yes dear...bank in rinh b4 12...kebiasaanya sampai esok...cepat sangat servis die..=)

cik azzaHra' said...

akakkk.. mcm mane nak beli nyer? takut lahh nak bg acc bank kat depa. akak buad pmbyrn mcm mne eahh?? product tuh ejen nye kat korea ke kat mlysia? *heheh, byk soklan nih. :)

Anonymous said...

dlm pek tu ad bpe keping mask eh???

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!