Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Sunday, April 3, 2011

Segmen:Saya Follow Sebab???


Alhamdulillah...setelah dua hari tak on9...dan hampir seminggu tak menulis entry....follower betambah3 (berlagak ah kau..)....di chat pulak..ramai tulis "nice blog...i follow"...(nice ke??thehehehe..kembang kempis jap..)..saya sangat lahh gembiranya...pelik??padahal....xupdate entry pon....entry lama....selama ni iyela...satu hari..2 3 entry....tapi sekarang ni lambat sikit..coz busy ngan exam....so saya mahu buat satu segmen..di mana...segmen ini memungkinkan anda menulis ciri-ciri blog yang anda follow...and senang blogger lain terjah anda di blog...manalahh tahu..kot2 ada menepati ciri2 blog yang anda suka....and anda follow...



Untuk join...
1. Letak header gambar kat atas ni...link ke blog ini...

2. Tulis tajuk entry..Segmen: Saya Follow Sebab...?

3. Tinggalkan url entry anda...

4. Tag 3 orang kawan...dan bagitahu mereka...mereka telah diTAG...Thanx..

Mudah kan???

Tarikh tamat: 15 April 2011


Ok..sebelum membaca ciri2 blog yang anda follow...berikut ialah ciri2 yang saya follow...:-


Blogger cun:- haah..aku memang follow blogger yang cun...and baik..and balas komen aku...huhu...cth: Hanis Zalikha..memang aku minat sangat2....comen balas...email balas...page balas...sume la..and die sangat support blogger lain...page die dah cam papan iklan...pon dia tak kisah..even jauh disudut hati...i know die kesah...huhuh.....ada blogger yang cun...tapi aku tak follow....coz maybe tak kene taste kot....and sombong...and hanya layan blogger2 femes gak....iyela...sapelahh kite di mata mereka....sob3...


Page die Comelll:-Ahahahah..ni mmg tak leh blah..tapi yup..memang bile page blog tu comel...cam warna2 pink sit...cam colourful skit..aku follow....Cth:- Cik Yana and Cik Yaya.;p


Ada banyak tips:-memang tips2 membuat blog berguna...aku follow...and die tak kendekut bagi ilmu...tanya la pasal web..pasal adobe...sume die tanpa kendekut ilmunya bagitahu...cth:-Wan Hazel...SyedGraphix...Cik Bulat...memang aku bookmark page diorang...sriyes...mai datang cek lappy aku....


Entry pasal kehidupan harian:- Ahahah...sumtimes..i used to be part time stalker...nak stalk blogger2 lain...awww...hahahahah...ape A ngan bf die B buat....ape A ngumpat pasal si B....ape tips A bertambah cinta ngan si B....mcam2 r...yang ni tak leh gtaw...coz stalker tak pernah gtaw siapa die stalk..huhuh...


Entry Menarik @ pasal benda2 unik or pelik:- Apakata korang terjah blog ni...Lembu cisdel...banyak entry menarik di sini....kalau pasal benda2 lucah...memang tak follow...tapi TERview tu ada la...hahahahahah...;p


Rajin Komen entry:- Hari ni die komen..esok..muka dia lagi komen..bagus3...i follow...supporters tu beb..of coz i follow....=)


Dah tu je...anda pula...bagaimana??ape ciri2 blog yang anda follow....ce citer...=)


P/s: Kepada sesiapa yang belum undi..harap dapat undi...Go to UNDI SEKARANG..Search AZLIN and Click VOTE NOW...thnx guys...Jasamu dikenang...=)

SILA LIKE :D

9 comments:

topo said...

hohoho tq for the link :)

Cik Yana said...

Segan pulak cik Alin cakap camtu. Hahaha~ tapi sekarang cik Yana tengah bertapa nak tukar baju belog. Cik Bulat tengah cabar cik Yana. Hahaha~

Entry terkini: Hadiah dari Johor dah sampai. Thanx cik Ailyl :)

Alinkiwi said...

ahahaha...nak segan apenye..lg 1..cik yana suke komen..i like...=)

cik bulat mmg pro n suke tkar2 baju blog...go3...sahut cabaran...heheh

Wan_hazel said...

Wah..macam tak caya je lah...tengs taw..siap bookmark lak page wan..tengs....

shoot_syuhada said...

rajin2 la wat segmen ek...
keje mlm mmg akan rajin wat...;p

http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/04/segmen-saya-follow-sebab.html

sheilasherimamohdsabri said...

http://ellasheila.blogspot.com/2011/04/segmen-saya-follow-sebab.html dah join =)

Alinkiwi said...

@kak shoot:thnx...bg sokongan..hehe

@kak sheila:kenal saya tak?????hehehe

KANTA MATA KELABU said...

dah buat dah.. saya join..

http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/segmen-saya-follow-sebab.html

Miss Haniza said...

saya sudah buat selepas di tag oleh shoot_syuhada

http://ulyarifhan.blogspot.com/2011/04/segmen-saya-follow-sebab.html

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!