Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Friday, May 6, 2011

Nak bagi teguran..Follow?Tak boleh paksa!!


hai blogger...dah lama tak buat entry...bz ngan kerja n ngumpat n etc..ahahaha....tergerak hati nak wat SHORT n SENTAP entry...

aku pelik ngan sorang..dua orang..tiga orang blogger ni..muka diorang di mana2...terdesak sangat agaknya...nak pakse2 orang follow...paling tak boleh blah..ayat die...


Gi follow sekarang...!!

Korang dah follow aku ke belum??

Mr.X..kamu tak follow saya lagi...

Bagi link...saya nak follow...pastikan korang FOLLOW me back!! 

huh??~~mana boleh pakse2 dik..bagi link tuh leh dimaafkan lagi...nanti kalau orang suke..die akan follow juga...tak pun memadai dengan ayat..

Done follow u...=)

Biar orang view kita...Die nak follow ke..xnk follow ke..suka hati dia lah...Tak perlu paksa2..

Ni sekadar teguran je...orang follow sebab entry...kadang2 sebab muka...xkisah la...janji kita tak paksa...tak sedaplah......baca pon jd xsedap hati...chill....=)

Nak sangat orang view blog kite...

Wat tajuk menarik...pasal tu la kadang2 orang buat entry tajuk 18SX...padahal...lerrr...takde pon seksinya...tajuk je gempak...tapi tak kisah..tu strategi diorang...ikut la individu masing2...

Rajin2 lahh blogwalking....

Rajin2 lahh ping blog korang...contoh..ping blog kat 
Geng Blogger ...ok gak..=)

Rajin2 komen blog orang...nampak sikit la korang tuh berminat ngan entry diorang...

p/s: Kalau ada terasa, mintak maaf...ni hanya pendapat n teguran saya..



SILA LIKE :D

12 comments:

amirah syahida said...

BETUL :)

eqhaZIN said...

agree!
hati mmg nk follower rame2, tp kalo dorg xnk follow kita cmner kn.
bako jo! hek3.

aiensuduplastik said...

100% betul :)

aiensuduplastik said...

100% betul :)

Ana admi said...

setuju sgt..xphmla nape ske pakse..very meluat tau

Alinkiwi said...

tu la...yang tak boleh blah..ayat "gi follow sekarang!!" kite macam cakap...eyh??pehal dak ni paksa aku...huhu..pening kan...macam2 perangai...sumorang nak follower ramai...tarik la hati blogger ngan entry...kan3 exhaQIN...bako je...~~

Alinkiwi said...

ana..saya pon meluat juga...=p

Belog MTT said...

betul tu..baru tadi MTT kena paksa dengan sorang budak kecik tuh..Haha kelaka.. padahal MTT dah follo dia tapi dia bole cakap "Kau tipu"...
MTT senyum jer..then dia ckp "Kau baru follow knknkn"..

Wahh syok gile bahasa dia..MTT senyum jer.. :)

Alinkiwi said...

ahahaha..lawak giler...MTT kene pakse??bley plak ckp kite tipu..xagak...terdesak agaknya...ingt ada pertandingan follower ke ape..huhu

puteraduyong said...

hehe...pahit manis lumrah dunia blog... ;)

NasZ said...

setuju sangat...follow kalau suka blog..kalau tak, follow pun tak guna gak..huhu..

SEGMEN "JOM KONGSI PENGALAMAN SERAM"

Alinkiwi said...

teguran yang baik...follow kalau xsuka...xguna gak...

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!