Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, May 19, 2011

Perlu ke Buat Entry Tajuk 18SX untuk tarik perhatian orang??


Pertama-tama..Entry Ini Bukan Entry Lucah..Sila Baca tajuk betul2..takut dikhuatiri ada yang salah faham..

Hm...rata2 blogger buat entry tajuk 18SX...yang mula2 tak nak tekan pon...pas tengok tajuk menarik...TER...tekan...huhuh...padahal...

Ada entry yang btol2 18SX..tp ada tu saja je wat tajuk cenggitu..nak raih traffic...padahal biase je entry die...

Ada blogger wat tajuk Artis Berbikini la..Batang masuk la..Bunyi2 lucah la...rupa2nya...lorh...die hisap rokok rupenye....hak blogger la katakan...Cara mereka nak raih traffic...harus diingat...niat xmenghalalkan cara uols...

Aku sendiri pernah nak try nak wat tajuk cenggitu..(terpikir je...tak wat pon entry cenggitu..)...tapi pas pikir2 balik....mak..pak..kak long..kak ngah..cousin..mak sedara...nenek..sume baca blog aku..so...penulisan agak terkawal di sinh....hahaha.....

Ape pendapat korang terhadap blogger2 macam ni??Perlu ke kita buat entry sebegini untuk raih traffic? Jom kita bincangkan..=)

Akhirul kalam, Bz bukak2 fb...jangan lupa undi aku...rinh aku dapat No.1....huiiiyyyooohh!!

hmm..daily vote je...overalll..masih jauh lagi ketinggalan..jom la korang..pakat ramai2 undi...


Click ALLOW->LIKE->JOIN->VOTE (Search Azlin Sharima)

Ada TUTORIAL if korang still blur2...

Tinggalkan link pas undi..coz aku akan promote n follow..

Ni adalah list yang patot korang FOLLOW n aku sendiri pon dah FOLLOW...

Kenapa aku follow??Kerana nilahh blogger yang dicari..Blogger yang memberikan bantuan di saat kesusahan...

Thousands of Thanx!!Jom undi kepada siapa belum undi..=)

PART 2

SILA LIKE :D

2 comments:

siti noor ashikin said...

thx a lot dear...^_^

sarah mohamad said...

memang pun. saja ler tuu nak tarik trafik guna tajuk 18sx. padahal entry biasa je kot.

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!