Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Monday, March 28, 2011

I heart you HANIS ZALIKHA...


baru-baru nh..i ada hantar email kat Hanis Zalikha...cakap pasal nak promote my Herbal Essences voting (tengok...demi iPad..aku mintak izin hanis..huhu)...iyela..mana nak carik orang ribu riban tolong vote..page aku pon tak sampai seratus..blog xsampai seribu..ni kira talian hayat...(dikira eh??huhu)..ingatkan Hanis tak layan...tapi dia layan and i'm so damnn much happy for her support...even dapat promote kat page dia, saya sangattlahh happy..daripada blogger lain yang akan meng-delete entry orang lain<--tu la..lain kali, korang mintak kebenaran dulu.....;p


Thanx..she's beautiful and humble...=)

To those yang belum vote...Click VOTE NOW and search for me "AZLIN"

or u can read this untuk maklumat lanjut..





SILA LIKE :D

4 comments:

Ana admi said...

hi there. im already vote 4 u ya..

Alinkiwi said...

@Ana...i've been to ur blog...cantik...nape tak masuk herbal essences??cun wohh....thnx voting

Ana admi said...

hehe..xpe alin..ana mgkin mmg ditugaskan utk vote org je..;) gdluck utk herbal essence ya..:))

asraff said...

artis yg bersederhana dan menghargai peminatnya akan kekal lama...

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!