Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Friday, July 22, 2011

Gambar Memey dan Norman Di Bandung


Kelmarin, 20 hb..aku jalan2 bercuti kat bandung...gi la shopping kat pasar baru (area syurga shopping) coz barang 2 jenama handbeg, sulam, telekung, baju,sume murah2...boleh dikatakan rambang mata r gi sana...tengah duk sibuk carik handbeg untuk kakak aku kat sebuah kedai handbeg nh...terkejut aku nampak Norman...Norman yang time tuh pakai baju ketat warna merah n seluar pendek smpai lutut tuh pun terperanjat nmpak aku...(mungkin muka nmpak sangat oang Malaysia kan...;p)...Pastu aku pun pura2 cover..konon2 kenal..huahahah..pastu duk carik la..berkira2 dalam hati..Die nh jalan ngan sape...O...nampak sorang pompuan langsing..rambut panjang...sah memey (padahal aku xcam pun muka memey)...yela..sape lg kan nk jalan ngan norman kalau x memey...ralat gak la time ni...xambil gmbr..;p

21 hb pulak..time kitorg sibuk2 kat airport...nak balik...eyh..nampak norman n memey lg (sah mmg perempuan smalam memey..dikomfemkan lg ngan kawan aku..)..apelagi..jd paparazzi la jap..duk ambik gmbr..last2..beranikan diri gak la..nak bersua n minx izin nak ambil gambar...Norman mmg cool...layan je kitorg..(aku n rakan ku and suaminya..)..tapi memey nmpak mcm xmesra...and die pun mcm enggan ambil gmbr bersama...papepon..die ttp cantik...

Ni ada sikit gmbr aku n norman n memey...bukti nih...;p

time ni sibuk jd mamarazzi...

senget2 gmbr..;p

muke aku plg xleh blah..aku ngan memey bgaikan tepung ngan kek pengantin...

tempat duduk aku ngan memey n norman dekat je...jgn jeles...

jalan balik kt lcct...nmpak memey pegang tgn norman yang gagah itu...
'DSLR' aku gegar la plak..;p

Hm..papepon...kawan aku yang dh kawen cakap...andai memey bukan perampas...they look both sesuai....and die suka..tapi apakan daya...(kawan aku yg cakap ok...!!not me..)...

bagi aku....
lelaki suka cakap,dah jodoh kan...
perempuan mana yg suka perampas....;p
tapi kalau jodoh..biarkan saja...doakan yang terbaik...

xsabar tunggu 24 september nh...dengar crita baju kahwin memey berjuta2..around rm 7 juta xsilap...
Semoga bahagia..=)


SILA LIKE :D

2 comments:

ninadw said...

weeeeeeissss.. mantap! jumpa artis.. hahahaha..

Pejuang Kesenian Extreme said...

Wah..jadi paparazi pulak dia...hehe

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!