Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, August 4, 2011

Anda Blogger Jenis Apa?


Hye guys...sorry lama giler xupdate..ekoran keracunan makanan n cirit birit yag melampau..eww..aga disgusting di sini..huhuh..papepon.ada satu artikel or kuiz yang aku nk share...Menarik...mengenali ciri-ciri blogger tegar.....Khas untuk blogger laaa...Nak tengok korang semua ni tergolong dlm blogger tegar atau tidak...huhuh...Kartun aku cilok dari Anif. Memang kreatif lahh mamat ni...Jom...tangan aku dah gatal nak jawab...hehehehe...


Jawapan Aku: Ahahaha...Sejujurnya...Opcozzz...Aku hari2 duk tengok follower meningkat ke tidak...Kecewa je muka kalau xnaik2...Memang la entry tu lebih penting bg seseorang blogger...tapi..bagi aku...kalau entry xbest...orang xnak follow...;p


Jawapan Aku: yup..aku ada wat analisa...yang paling tinggi rating ialah gossip2 artis...aku pun ada gak buat entry pasal tazkirah...tapi xsetinggi rating gossip artis...mungkin..aku xlayak bg tazkirah kot...tu pasal la orang xnak view....xpun..rakyat Malaysia mmg kaki gossip...opppsss....

Jawapan Aku: sangatttt setuju....pasal tuh aku kurang update blog..kering idea..huhuh..xtaw nk bebel ape..;p



Jawapan Aku: hmmm..xtaw...xpernah lg berlaku...


Jawapan Aku: ahaha...xpernah buat lg...hm..mungkin pasni leh cuba..;p


Jawapan Aku: ahaha..yang ini..sangattt lahh setujunya....bazirkan 5-10-20 minit buat entry...padahal...kerja menimbun2....facebook jgn cakap r...on9 24 jam...mungkin aku boleh dikategorikan facebook tegar..;p


Jawapan Aku: err...xpernah lg bli gajet2 nh...xcukup duit..;p


Jawapan Aku: yup..setuju...ni fevret aku..minx maaf kalau dh lama xupdate..;p


Jawapan Aku: kadang2...coz almaklumlahh..handphone xcanggih...yang boley on9 bila2 masa...

Jawapan Aku: memang aku kecewa...!!!

Jom jawab....Jawablahh dengan jujur..ala2 nak amek peperiksaan SPM...Selamat mencuba....


Blog Alinkiwi dah ada butang like...cuba la try tekan yer...=)


SILA LIKE :D

2 comments:

wanz said...

xleh nak bace laa kat jwpn aku tuh... asal tulisan pn kaler putih...

A retarded kitty said...

I am the writer who blogs.

Itu prinsip aku sekarang.

SPM lagi prnting ma..

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!