Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, August 18, 2011

Minat Fashion Ala2 Korea?


Ok..sebut je korea...mesti semua orang minat...kecuali la MPOP ala2 24:7...tettttttttttttttttttttttttttttttt..........24:7 pon cool ok...jambu2 semua..eyh??k2...back to topic...Ni ha...aku ni duk la usya2 fb kan..tgok baju la...jam gred AAA la....ajar org daftar bisnes la...(eyh..ni ade kene mengena ngan entry ke?..)...skunk ni kan duk muncul kebanjiran orang heboh nak pakai ala2 korea...iyela, nak cute miut macam orang korea..memang harapan la kan...jd..xleh ubah muka..kita boleh ubah style...kan2....Nothing is impossible...Even yang berbadan comel pun still ada saiz sehingga XL..sangat la customer friendly kan...

Aku pun duk usya2 la..ada 1 facebook jual baju nh...mmg cun baju die...mmg aku muktamad r nak beli..pastu..aku tgok kawan aku duk add facebook kedai baju yang lain.. Memandangkan kerja aku mmg suke mencuci mata tgok awek2 korea yg comel..apelagi, duk usya la album...

macam ni la muka aku td...

TERJOJOLLLLLLLL bijik mata aku..eyh??baju yang sama....model korea yang sama...apesal kedai ni rm55 (kedai baju awal aku nk beli td)....n kedai baju kawan aku add ni RM23 je...bajet die tulis free postage...customer tertipu la....ko ketuk giler2 kot....kalau postage pon...RM23 + RM7 (postage), baru  RM30..agak2 r markup...hampir double kottttt....grrr...xpuas ati...jangan harap aku bkak fb tuh lg...untung bukan singgit dua ringgit..agak2 r bai....

Pesanan aku kat korang, xsalah nak beli online...tapi kiter as customer, haruslah bijak memilih....jangan main hentam beli je...tertipu dengan ayat FREE POSTAGE...make a wise decision...kadang2, aku akui...online lg murah dr beli kt kedai..iyela..kalau dalam kedai, maybe diorg include untuk sewa...nak2 kalau kedai tuh ada nama 'BOUTIQUE'...memang alamatnya botak r korang...huhuh...


Ni la fb yang harga berpatutan tuh...Leen's Closet...harga baju serendah RM15...kau ada?? N one more thing, ni baju baru, bukan barang pre-loved ok..harga RM15..memang berbaloi r...nanti diorang akan keluarkan pre-loved item..korang tungguuu....simpan la duit raya tahun ni...pastu ape lg..shopping la...ngeh2....

Ni ada beberapa gmbar yang aku cilok...harga setakat ni..semua tak lebih RM40.00



Cun kan..Pe lg...g la add...korang leh la tgok album..coz aku malas nk tulis details...eheheh...
selamat shopping kt Leen's Closet.. sempat smpai kalau order awal..nak raya kan...;p



Sila Like..!!


SILA LIKE :D

4 comments:

ArulchelseA said...

bleh la shoping raya ni..

Alinkiwi said...

sila2...=)

Mr Nyariadi said...

shoping baju nan indah

MiZi said...

wahhhh minat ekkk

http://www.contengcorner.com/2011/09/korban-demi-dia.html

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!