Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Tuesday, September 13, 2011

PERHATIAN:KEPADA ORANG MELAKA DAN KAWASAN2 YANG SEWAKTU DENGANNYA


Nasi Ayam??semua orang pun pernah dengar pasal Nasi Ayam...tapi...have u guys heard of Nasi Ayam Belanga?? Nasi tu masak dalam belanga ke...or ayam tu yg dibakar dalam belanga???haiihhhh..confuse2....kalau korang nak try..jom r..dengar cerita,memang happening restoran ni...YB,datuk, datin, azlin..eyh???motip?? semua datang...moh la...pakat ramai2 serbu....opening die khamis nh....15/9/2011....

Ni la lebih kurang muka Nasi Ayam Belangan yang dah ready...Gambar dicilok dr Google...Tgok je pun dah terliur...Belum cuba lg...Gerenti menangis coz terlampau sedap...


Untuk orang2 melaka yang nak pergi..ni ada map die..orang2 luar melaka  pun leh je g...xkan sesat punya....Melaka kan kecik jewww....;p

Untuk maklumat lanjut...Leh like page ni..=) NAB
Majulahh Nasi Ayam Belanga untuk Melaka...

Sila Like..!!
SILA LIKE :D

4 comments:

Akim Iqbal said...

Tahukah anda Ayeem ayam ?

Akim Iqbal said...
This comment has been removed by the author.
Alinkiwi said...

ayeem ayam itu lain..itu famous blogger...

Mr Nyariadi said...

di daerahku ini namanya nasi belangan atau nasi kendok, dimasak menggunakan tungku dalam gendok/belanga.

salam dari jawa yg sudah follow tuh

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!