Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, September 29, 2011

Soalan Cepumas Saiful Nang Kepada Memey

Tadaaaaa....Ni kawan aku post kat fb..Menarik!!terus aku post kat blog.....Saiful Nang nyer soalan mmg susah giler nak jawab...Soalan SPM xsusah cmnh...Jom la komen sama2...coz aku pun nak tahu....;p

Namun menurut kata-kata Chef Wan kat Facebooknya, gaun tersebut tidaklah secantik dan segah yang digembar-gemburkan.

Comment Chef Wan:

Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun.Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan.Wedding gown rm500,000 by Vera Wang tu i gelak sungguh mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine depan memey tu yg i wasnt impressed at all likewise her veil mcm beli di globe silkstore! Ala di taja esok pulang la balik.So my honest opinion i really dont know what the fuss about this 12miilion sponsorship is all about.

Credit to:BeautifulNara 



Yang ni pulak...Soalan Saiful Nang Yang Sangattt Panazzz...


**jawab di ruangan komen..sila jangan meniru..;p**

Jawapan aku: Tanya sendiri kat Rafflesia n penaja2 lain...;p

Aku lg suka tgok baju kahwin Dato' Siti compared to Memey..Sekian..=)

SILA LIKE :D

4 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

jd bj kwen die ke muzium negara??

ruby sarip said...

banyak betul pahala memey dapat.. sbb ramai org x suka die...ish3

atiqsalleh said...

kahkahkah.. buruk gler gaun die...

ruby sarip: tak suka takpe.. jangan mengutuk... kalau kita benci keburukan dia. apasalahnya kan...

Chieda Hafiz said...

Serius.. aku x pnah pun tgk die blakon kat tv... mule2 kenal pun sbb kecoh2 dia jd peruntuh rumah tangga orang. Start dr situ nama dia terus busuk... gaun vera wang pun x cantik mana... nak buat cam omputih sgt pakai singkat2 camtu.. apa la..

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!