Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Monday, October 3, 2011

Seronokkah LOVEBITE?

Love Bite?ape tu??Buat mereka yang sedang hangat bercinta,mesti korang tahu apa itu love bite atau gigtan cinta...


Dalam google, Love bite ni bolehlah ditafsirkan sebagai lebam sementara berwarna biru keunguan..LoveBite ni terjadi akibat perbuatan ciuman,gigitan,atau menggigit kulit dengan kuat sehingga menyebabkan pecah darah di kawasan tersebut..
ni love bite ke vampire bite?

macam ni lahh contoh love bite buat korang yang tak tahu..


tringat aku time mula-mula masuk universiti...seorang teman duk asyik tayang lovebite...bangga uols...die cakap senang je nak buat..."Just bite...n suck.."


And then time kerja sementara kat kilang (yup..aku pernah jd minah kilang), diorg sibuk duk mengata sorang kakak ni..leher die penuh love bite...(diorang yang mengata hokey..aku dengar je..;p)


Ok2...entry kali ni bukan aku sibuk nk mengajar lovebite..tetapi..sekadar nak share salah satu berita daripada Luar Negara, seorang wanita lumpuh gara-gara LOVEBITE yang dihadiahkan oleh kekasihnya..



AUCKLAND: Seorang wanita dilapor separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung akibat gigitan asmara yang dilakukan kekasihnya.
Kejadian itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.
Wanita yang yang tidak disebutkan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.
Doktor mengesyaki dia diserang sakit jantung tetapi pada mulanya tidak dapat mengesan puncanya.
Mereka kemudian mendapati kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemui punca serangan sakit jantung berkenaan – kerosakan pada pembuluh darah pembentukan darah beku akibat gigitan asmara itu.
Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok. – DailyMail
So, hati hati lah semasa bersama pasangan masing masing. Kepada yang belum kahwin, jangan la gatal2 nak cuba lovebite...


Tak perlu bangga dengan love bite..Kalau nak buat, jangan buat kat leher...buat kat kaki..semua orang tak perasan..=)


SILA LIKE :D

2 comments:

Ku Azhar said...

kt kaki??? terbaekk!! :P

Diyana Abd Rahman said...

kat kaki? syiokk uhh! hahha. :D
bongok je.

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!