Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Saturday, October 29, 2011

Artis hipoktit bertudung..



Aku baru pas baca satu web nh...die duk kecoh cakap Maria Tunku Sabri n Fasha Sandha yang hipokrit bertudung time Karnival Jom Heboh tempoh hari...Pendapat aku, ape la yang diorang ni kecoh2...biar je la...dah macam tu Kelantan wat rules kalau xpakai tudung kena denda...kira elok la diorang nak pakai tudung...untung2 dapat hidayah...Xperlu la duk cakap2 diorang ni hipokrit ke..ape ke..bikin panasss toll...!!



SILA LIKE :D

4 comments:

Makbed said...

tak pakai tudung, komplen. pakai tudung cakap hipokrit.

takleh ke doa baik-baik dan berpikiran ke aray yg baik? Nabi Muhammad pun tak judge orang buruk-buruk.

izy said...

btol3

Halimatun Sa'adiah said...

dorg wat mende baek ok la tu,wlpon kne pakse..
moga2 lpas ni melekat je tudung dorg tu..insyallah...

Alinkiwi said...

itulahh...kalau diorang baca blog blogger femes tu...xnye terasa...pastu nanti artis lain dh xnk dtg kelantan lg..takut malu...

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!