Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Wednesday, September 21, 2011

Comel wohh kad kahwin nabil & zira..Gambar kartun cerita dongeng.

ololo...bila sebut je cerita dongeng..tringat la cerita2 cinderella la...aladdin la..si princess yg happily ever after("ayat wajib setiap kisah dongeng") jumpa si prince charming...


dgar crite..kad kahwin ala2 tema dongeng nh idea si nabil..kreatif si nabil nh..ada je idea die...


“Kad Lestari bersyukur apabila dipilih oleh pasangan Nabil & Zira sebagai pereka kreatif untuk kad kahwin yang unik ini. Apa yang unik? Kami tekankan konsep buku cerita, berkisah dongeng bagi menepati tema Wonderland sempena majlis resepsi mereka yang diadakan pada 2 Oktober nanti,” kata Jamil Ismail, pengurus Kad Lestari.










comel...momeyyyyy...tomeyyyy dan sewaktu dengannya...
p/s buat Nabil (kalau r die baca blog aku): post kan kad kahwin kat rumah aku...nak sangattttttttt kad kahwin tuh..comel...


p/s buat diri sendiri: dah2 lah tuh...ini bukan blog gossip..STOP GOSSIP-ING..;p rinh entry banyak pulak tulis pasal retisss..


Kepada yang berminat..sila2 lahh tempah di KadLestari..banyak lg yang die buat..kad kahwin bajet pun ada..untuk yg xmampu macam aku...guestbook pun ada..untuk tulis2 ucapan..ape lagi..jom kawen tempah!!


Sumber: Bulan leww..Mana lagi..


Sila2 lahh share ya..=)
SILA LIKE :D

4 comments:

tiEra said...

chanteknyee!!!so kiut!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

persoalan nya berhabis utk kad jemputan berapa kerat sgt yg akan simpan kad tu buat koleksi atau kenangan??

Alinkiwi said...

tak pasti kalau artis2 yg dapat...tapi kalau dijemput orang kampung si nabil...sure ramai yg simpan..=)

Muji Anto said...

http://gambarawekmelayu.com/gambar-kartun-comel/

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!