Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Friday, September 16, 2011

Elia JejariRuncing Vs AhkakPuaka JejariXruncing


Perghhh....aku ni aku slow hapdate la kannn...baru taw pasal si ahkak puaka ni melalui kawan blogger...memang mulut ahkak memang puaka uolss...aku ni duk smpai 4 pagi tak tidur duk baca belog kau...khelass kauu kak..(tgok..smpai terikut-ikut gaya penulisan ahkakPuaka..hoho)..Selama ni..aku just follow perkembangan elia jer...coz gaya die tulis pun santai...n her personality...penyabar...tapi tak tahu pulak sebaliknya....tak berani pulak nak cakap ni FAKTA atau FITNAH...korang baca...korang judge...

Ni ada beberapa yang hangat dalam blog ahkakPuaka...she seems to know well pasal semua berita antara Khairul Fahmi ngan Elia ni...aku rasa maybe ni kawan baik Khairul Fahmi...or kawan Elia (kalau kawan Elia,ini dikira back stabber la kann cter buruk pasal kawan sendiri)...or family KF...ntahh...tgokk...aku pulak yang memandai wat andaian..

Dari semua entry,ahkakPuaka ni macam bengang sangat dengan Elia sampai membahasakan diri Elia 'Debab' @ 'tong gas' etc.


VS



Dalam blog ahkakPuaka ni...die ada tegaskan..


aku pun tak tahu....Blog Elia dah lama xupdate...aku harap Elia dapat menulis bagi memberi penjelasan atau Elia mengambil keputusan untuk berdiam diri untuk tak nak mengeruhkan keadaan...

Ni ada sedikit update dari Elia melalui twitter..



Last but not least...Semua orang melakukan kesalahan dan diberi peluang untuk berubah...Pengalaman akan mendewasakan diri dan menjadikan kita manusia yang baik...chewwahh...
Teruskan menulis Elia..=)


Sila Like..!!
SILA LIKE :D

5 comments:

IFA Athirah said...

gile puaka ayt dia. http://geekintherainbow.blogspot.com/

IFA Athirah said...

eh.bukan awk.tp blog yg ahkakpuaka tu

jaya jr said...

owh..bahaye kot puaka2 ni..kikiki

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ahkak puaka muncul utk backing Apek.. lepas ni Ahbang Puaka lak kot utk membela nasib Elia.. apapun terlajak perahu blh di undur terlajak kata, terpaksa la terima padahnya. PUnca semua benda ni adalah tindakkan krg bijak dorang yang terlalu ikut hati marah & meluahkan/mencanang permasalahan yg berlaku di laman sosial. apapun moga jd pengajaran di masa akan datang
PETUA ELAK DI SIHIR MELALUI GAMBAR
WORDLESS WEDNESDAY LUCAH

Alinkiwi said...

sokong ngan lekat lekit...dengar cerita ada wujud blog jejari terlebih runcing...belog nih membela nasib elia..tp search xjumpa la plak..;p

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!