Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, August 18, 2011

Duit..Sape Tak Nak..Modal Pun Rendah...


Salam...hye kawan2 seMalaysia..ecehhh...bajet cam berjuta- juta lemon je kawan aku...ok..subuh2 begini...since ramai yang tanya..aku gagahkan diri juga nak wat entry...bak kata orang...rezeki bulan ramadhan harus dikongsi bersama..

Alkisah..Aku ni jenis xminat sgt bisnes...bile tgok orang promote2 bisnes, trus aku close window..ngeh3...keji giler kan...tapi...tetibe aku tertarik ngan benda alah ni... N kalau aku cerita pun..ramai yang dh kenal coz ada masuk dalam paper... Mahligai2u.com....korang pernah dengar??ha...pernah kan??

Sambutan memang agak menggalakkan..aku difahamkan..benda ni mula2 kat melaka...ntah macamana..kelantan pulak yang meletup2...orang kelantan suka berbisnes agaknya..huhu...ok..xnk bebel panjang...oleh kerana ramai orang nak join..aku akan try buat cara sesimple boleh untuk korang faham.coz 10 orang tanya...10 orang aku duk cerita benda yang sama..kalau exam, mesti aku dapat 100%...

Ok..baru nak masuk isi penting..bisnes ni mudah je..

1) Login ke http://www.mahligai2u.com/alinkiwi88 ..Click 'Daftar Sekarang'


2) Isi details semua..=) paling penting..bahagian sponsor, produk and stokis...Sponsor ofcozlahh alinkiwi88...hehe...bhgn stokist..melaka-ellda...

3) Click "Beli Sekarang"..Pastu...login guna nama Username and Password yang kite daftar tadi...Edit profile korang...isi bhgn bank tuh penting...nanti duit xmasuk..xdelahh korang cakap sistem error...;p


4) Papepon, contact aku k untuk bank in kan duit (tinggalkan emel kat ruangan comment kalau berminat)..berapa lot korang beli..then, barulah aku boleh aktifkan...=)

5) Ni ada sikit untuk korang faham...Tak faham juga...leh contact aku...=) Mungkin awal2 ni...akaun xaktif..korang macam blurr2..xtgok macamana sistem ni berjalan...


If korang masuk RM180..hari2 duit akan masuk rm5...selama 2 bulan...
If korang masuk RM540..hari2 duit akan masuk rm15...selama 2 bulan...
If korang masuk RM900..hari2 duit akan masuk rm25...selama 2 bulan...(ni la cth akaun aku..)



Tu je kot...Bukak2 lahh web tuh...kasi faham..huhu...tgok lahh berapa lot korang nak beli..ape2 pun..sangat mudah...setiap 2 bulan..pas dapat modal....kita boleh stop or continue beli lot...rasa yakin..nak beli lg banyak lot pun boleh... belum cuba..belum tahu..cakap banyak pun xguna...dh tunjuk bukti dh pun..akaun aku sendiri ok...xdenye nak copy paste akaun orang...guna duit nuffang buat rolling..ehehehe...try la..minima rm180...contact me..kat ruangan comment..tinggalkan email kalau berminat ok... Lagi cepat daftar, lg cepat dapat wang...Dun worry...aku akan guide smpai korang betul2 paham...aku ada tahap kesabaran yang tinggi...eheheh...=)

Sila Like..!!
SILA LIKE :D

3 comments:

kaizen said...

cam menarik tapi cmne dpt untung tu ek?? cara ni halal ke?? nk kne rujuk dgn yg pakar dulu...

Alinkiwi said...

bile daftar..die pun akan bg perfume..perfume tu non alcohol....perfume ala2 one drop perfume..halal...leh search pasal mahligai2u kt google if nak dapat keterangan lanjut and pndapat orang ramai mengenai bisnes ni...=)

Yayasss said...

tak dapat bukak pun link mahligai tu.

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!