Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, November 17, 2011

Malaysia Vs Indonesia.Emo aku tgok post Mamat nh!!



Tgah emo2 tengok drama Tentang Dhia dek kerana perangai Rose yang gedik2 nak dapatkan Zamir..k..aku taw ada yg bluurrrr coz xfollow crite nh...;p Then aku bukak la fb...Perghhh...xagak2 mamat nh..bikin tambah anginnnn je seluruh badan aku....


Ni bukan page orang Indon..ni dipost oleh orang Malaysia sendiri...ape pendapat korang??? Patutnya,berdoa yg terbaik...Kalau nk tgok prestasi pasukan, kan ke lebih molek cakap "May the best team win" ke..ape ke...

Ok..aku akui aku memang emo xtentu pasal...tapi xperlu la siap doa bagai kannnn...~~~


SILA LIKE :D

4 comments:

Rosalia said...

maybe dia tak sedar dia duk mana kot. mcm2 la manusia ni

cik ika said...

buang dy dr negara je...ada do cm uh..

Hazirah Burkhan said...

hurmm...anon tu saje buat propa.
atau mungkin beliau amnesia malam tadi.
atau mungkin dia berniat baik. nak guna reverse psychology? supposedly dia fikir sendiri je (monolog dalaman) tapi temptation nak post dekat fb tu kuat..tu yang jadi macam tu.

boleh terima?
X)

Anonymous said...

dia cari publisiti murahan nk suruh org komen page dia la 2! http://www.facebook.com/LeensCloset

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!