Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Wednesday, January 5, 2011

Atas Permintaan Ramai...I've Join Contest Aku dan Kacamata

Ahahah...antara byk2 pertndingan...i've join dis competition..xtaw nape....tertarik kowt....huhahahha......

k....contest nh adalah idea hak cipta terpelihara Syafiq Rosli....pada sapa2 yg nak join...sila2...


Ni Syarat-syarat die....:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin (tambahan...kene jd follower aku gak..haha...gurau2)
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya   

sape xsuke duit...hehe

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

So....untuk itu....aku pertaruhkan gmbar nh.....

Powered By: A|X Armani Exchange...


I know uols lurve wearing shades guys...dun deny..hehe

Juz For Fun yaww!!!




SILA LIKE :D

6 comments:

Syafiq Rosli said...

toing3..tuan tnh dtg jenguk..all da best ya..

zaidi zaim said...

cute mute....

.cik yaya. said...

fuiyooooo cm artis daaa~ hahaha thanks yaa visit myy blog

Fashionista said...

hahahah..tengs2...mcm artis kew??omg...kembang kempis nh....hahahahha...

Anonymous said...

bodoh nya perempuan ni..pertaruhkan gambar sendiri untuk dapatkan duit,mcm pertaruhkan maruah untuk duit..apela nk jadi manusia sekarang..kita jangan terlalu dedahkan gambar kita kt org awam,nanti orang edit jadi benda lain baru tahu..beringat2 la wahai kawan2 yer..guna la kecantikan itu untuk benda kebaikan akhirat,bukan untuk kebaikan dunia..

★ .the named anis suhana binti hashim. ★ said...

alamak lin. kte tak pakai shades lah. serious. huhu. anyway anyhow thank you tag. :D

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!