Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Saturday, January 22, 2011

Jom Buat Duit dengan Heartbeat.my




Senang je...mule2....DAFTAR KT SINH....dun worry...iklan nh xganggu nuffnang...iols dah buat kajian ngan blogger2 lain yang join....lagi satu...mesti ramai kan yang tringin nak beli hadiah untuk buah hai sempena valentines.....so....korang pon boley usya2 design tuh kat sinh....CLICK HERE...



boley gak click pada gambar....

Ni faedah die....

ok kan???hm..pe lagi...DAFTAR lahh....

p/s: thanx kepada siapa2 yang sudi click banner tuh...thnx a lot..=)


Ni cara2 dia..as i pon masa mule daftar blur2...huhu
1) Tgok kat bahagian atas, ada banda nh..


2) Then, Click Create Account...Mudah kan???


Buat duit dikongsi bersama....


If berminat nak tempah design, leh gak tulis di ruangan comment....=)






SILA LIKE :D

1 comment:

Kodet said...

aku x brani nk join sbab acc youthsays aku pun x bole pegi jauh.... ~

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!