Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Tuesday, February 15, 2011

Ally Iskandar dah tunang???


ok..memandangkan life's in hostel...no TV's...tak dengar radio juz usya youtube n etc...iols pon macam katak bawah tempurung lahh kan...xtaw isu semasa n gossip artis...awww....hahah

1st impression...Ally dh tunang????alamak...melepas....;p

Jom usya gambar Ally Iskandar bersama pasangannya Nur Aisy'ah Zainal pada 11.2.2011....gambar ni aku cilok dari oh bulan....hahahah

ouh Aisy'ah ni gilerr cun....patotlahh Ally xpandang aku....sob3..





ha...mesti ada yang tanya n bersoal2 dalam hati....Aisy'ah??sape Aisy'ah???hahah..coz i was wondering tooo...;p....sebenarnya....awek cun yang dah jadi tunangan orang nh...Naib Juara Gadis Melayu season 1....ouhh..no wonder Ally usya....pandai2...pikir masa depan....huhu...bile nak nikah???jangan lupe jemput....(eyh..kau saper nak Ally jemput..???)..;p

JUZ 4 FUN Yaww!!

SILA LIKE :D

8 comments:

nadira shahid said...

sgt cntikkkk --- tema die,huhu
tunang die pun cntik, ;)

Fashionista said...

huhhu..tu la....sepadan..=)

airaniez wirdani said...

adik Ally Iskandar tu senior I ms kat UIA.tinggi,tak mcm ally.tp speaking je,sbb dia mcm *high standard* kot...dulu ada gf,skrg tak sure..try la..haha

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee..umah atok dia belakang umah i ni haaaa...aritu jumpa elly..kecik jerrr...hehehe!!~~ pepun tahniah utk mereka berdua..setelah macam2 konstroversi si elly ni...akhirnyaaaaa....tema merah cun orww!!


Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

Fashionista said...

owh really??brape tahun adik die??hahah...ni kalau pakwe i baca..mamposs kene sembelih...;p

belakang rumah je??great..eyh..tp kalau ally rendah..maksudnye pompuan nh lg rendah la eyh..rujuk gmbr 3rd last

.: iEyLa :. said...

oo..adik ally dlu kt UIA ke??
xsempat nk jmpe.hahaha...
adik die lg handsome..

dila said...

cantik mmg cantik..tp mcm x ptt la tunang die tu..sbb sblm ni elok je bertudung mse kuar dr GM tu..siap nangis2 cm da insaf..ape cite tbe2 tudung da ilang..huhu..

senyum cinta said...

cantik sgt..sme pdan

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!