Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Wednesday, February 16, 2011

Nak up traffic??Nak up follower??


hm..selain mempertaruhkan gambar yang cun..hensem n comel (aku xcomel..so aku gune cara lain..;p)...bagi iols lahh kan....sepanjang tak sampai 6 bulan blog (eleh kecoh macam berpengalaman..;p)
cara paling bagus up traffic selain entry menarik ialah 
BLOGWALKING

berbagai-bagai cara...selain guna widget mudah bukak sekali 5 tab by yiedPozi....
kite leh gak bkak web nh....
ha....SELAMAT MARATHON BLOG sampai tangan lebam2 taip keyboard..
ini cara PALING HALAL...
jangan gune software...No..No..No.......

p/s: tips untuk newbies...=)


--boleh komen tanpa segan silu kalau nak tambah--
--boleh tolong jawab survey??coz i need to know..thanx..=)--


SILA LIKE :D

18 comments:

URY said...

Terima kasih tips tu...

Ada org kata, tinggalkan komen pun bleh up-trafic juga...

antudegil said...

tinggalkan komen tu a part of blogwalking. sebab lebih permenant selagi tak kena delete dgn owner blog. hehehe

Entri Terkini : Perlu Sangat Ke Perfect English Bila Bertutur?

Haz said...

btl2.
terutama klu blog tu x ada shoutbox.
So,comment is another opinion nak tinggal jejak..

Tuan-Belog said...

lagi bgus kalau praktis SEO dari awl...nnti pelawat akan masuk ke blog setiap hari tanpa perlu BW pun...

where said...

thanx=)..
really appreciate it!(*0*")

Dhia Delisha said...

usefull tips.
time kasih share ek :)

Yana Houry said...

tips yg bagus...sharing is caring...:D

liyana shana said...

nice tips !
:D

Nier Zecter said...

mmg tension nk blogwalking bnyak2
lebih-lebih kalau internet slow....
tp ni mmg cara plg baiklah :D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

gud info dear =)

Tuan-Belog said...

bg yg xtau lg...
SEO tu search engine optimization...
maknanya traffic kt blog kita dtgnya dari search engine a.k.a google/yahoo...

cuba try search kt google: keputusan arsenal vs barcelona
link sy berada pada list yg ke-3 klu xsilap...bila dh dpt index kt first page google cmtu dpt la traffic tanpa BW...byk la kne blajar SEO ni...keyword kt dalam entry pn kena mantap...

satu cara yg sng nk main SEO ni, penulisan entry tu jgn guna bahasa SMS...guna bahasa standard je...

Muhd Hafiz said...

Thumbs up! :)

Fashionista said...

thanx pada yang sudi share tips n comments....bole belajar lg pasnh..=)

zaty luvlianncezzz said...

setuju..guna autobw..hurmmm..tpi byk owg ske bw smbil tggl jejak kt shoutbox..ok gk tue

elly said...

TQ..^^
sangat mengahargai..

✖sLp mE pLz™✖ said...

m not the newbie here..
anak ikan mak je haha..

khayalanmasa said...

thanks..
info berguna utk newbie cam sy.. =)

putra suki said...

hai nice entry.. Tq (^_^)

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!