Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Monday, February 28, 2011

Iklan percuma untuk my Follower...Kasi up traffic uols....


Ha....korang perasan tak box ini di ruangan sebelah kanan my blog....Ini ruangan iklan percuma selama 5 jam...Ini ruangan khas untuk my Follower....percuma 5 jam...nak masukkan iklan lagi...letak la lagi after 5 jam....Simple bukan...bukan ape...bagi peluang kat follower-follower lain papar iklan blog diorang gak....Caranya mudah je.....

1) Click Advertise Here ( ruangan iklan yang kosong)


2) Satu dialog box akan keluar......letak URL web anda...and URL banner web anda.....


3) Cara ambil URL banner ialah....right click gambar yang korang minat.....copy Image URL....and paste....then click button simpan....Mudah kan??

4) Sila refresh untuk tengok sama ada iklan anda berjaya atau tidak dipaparkan....Kalau dah berjaya....Jerit HOOREYYYY!!AKU BERJAYAAA!!! sekuat hati...ok..have fun and happy promote....=)

Faedah promote iklan di ruangan iklan saya:-
  • PERCUMA....yup..its FREE
  • Ruang iklan kat atas...so..pembaca lain COMFIRM akan perasan..Bukan letak kat bawah-bawah yang orang lain tak perasan..=)
  • Satu hari...lebih 10 jam saya menghadap laptop...sambil-sambil buat kerja...bukak blog...Saya pon akan lawat...and sudah pasti pembaca lain akan lawat...so..Happy Promoting..=)
JUZ $ FUNN yaww....

SILA LIKE :D

6 comments:

sicKo^ said...

wow.. bestnyer iklan free tu.. aku dah test .. Thank you very much..

d_tieah said...

Best2..
Dah try..
Thanx owh..

Entry Terbaru 1 : Antara Cinta Pengkid dan Gay
Entry Terbaru 2 : Sebenarnya Kita Sama-Sama Sombong

ada mokhtar said...

yeah berjaya... thanks ye =)

kue ziya said...

da berjaye letak ..hehehe

Pjaz a.k.a kud0o said...

nk try jgk la =)

Chieda Hafiz said...

wahhh menarik! thanks. nk letak! :)

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!