Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Monday, February 28, 2011

Saya Memang Berbesar Hati Nak FOLLOW tapi....


  • Shoutbox- Kalau takde backlink...macam nh (rujuk gambar)...pakse macamana pon....i dunno nak follow katne..huhuh...



So....make sure kat ruang website...paste your url...lagi satu..untuk newbies....jangan lupe balas comment kat page orang itu...bukan page kita sendiri....(the same mistakes yang aku pernah buat dulu)...so peringatan kepada semua dan diri sendiri.....tu pun nasib baik terasa nak refresh budak tu punye page..rupe-rupenye..die balas kat page sendiri...jangan buat lagi ok...!!

  • Page Follow- Sila letak url page korang...
Ni ada some simple step....

1) Follow macam biase....then, mesti muka korang akan keluar kat page follower selepas page di refresh....

2) Click muka korang....a new dialog box will appear....

3) If u guys see yang macam nh....sila lahh perbetulkan...yang mana satu link url korang??takde kan??so...gi kat setting, yang berbulat merah....


4) Click "Add Links"


5) Korang akan nampak page macam ni...so..put url blog and nama blog korang....



6) Click DONE...bila dia appear macam ni....jerit HOOREYYYY...BERJAYA!!! dengan sekuat hati.....hahahaha....


GUDLUCK!!!

Kalau  tak paham cara saya, or complicated...leh cuba yang ni....AdamXis.....
jangan segan-segan bertanya ok....

JUZ 4 FUN yaww!!



SILA LIKE :D

3 comments:

sembil9n said...

sbb tu sy gunekn intancedebate.. :) blh follow up kt email...tu pn klo tgk email la~

LennMommaChubby said...

sokong sangat la entry ni....

Chieda Hafiz said...

muka hana tajimaaaa!!! uhuu

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!