Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Monday, February 28, 2011

Officially AkuBloggerTegar....


eceh...cam poyo giler je url...rilek2...ni adalah harapan di masa panjang...memang tak tegar wat masa sekarang coz sibuk sikit....study master tak macam amek degree....pening giler sampai tahap pecah otak...baca jurnal bertimbun-timbun....so...kadang-kadang still rajin update blog satu hari 2-3-4 post....hahah....nak maintain traffic nyer pasal....

so oleh kerana ramai yang tanya...

"Kenapa tukar url??"

"eyh...patut carik tak jumpa..."

"La...dulu bukan url lain ke??"

"Dah tak makeover lagi ke??"

and macam-macam lagi...thanx....baru terasa cam diri dikenali sedikit sebanyak di kalangan blogger yang 'hafal' url lama aku...

so....for you guys nyer information....dulu...nama url letsmakeover2u.blogspot.com...kenapa lets makeover???coz...dulu terasa diri ni nak bergaya ala-ala fashionista gitu...sambil-sambil tu...boleh belajar make up sekali....kepada yang mengenali diri ini...i'm natural beauty...<--perasan ah kau....di dalam term lain....i tak pakai make up....just a lip ice...tak bagi bibir nampak kering...plus toner n moisturizer n sunblock..dats all....no fake eye lashes bagai....eyeshadow pon tak de......i ada gak beli mascara for a start...tapi jarang giler pakai..nak kering dah pon..huhu....as time goes by..aku rase cam tak seswai je nak ajar make up or nak post make up tutorial walhal diri xsemake up mana....nak post gaya sanggul ala2 hanis zalikha....rambut tak cukup panjang...nak post gaya bertudung ala2 hana tajima....tak bertudung...so...totally its not me...aku sedar diri aku bukan fashionable sangat....sob3....juz suka tgok orang yang daring (berani) berfashion....=)

n now...aku tukar akubloggertegar.blogspot.com....sebagai kata-kata dorongan...aku realize...lebih baik tukar sekarang daripada tukar kemudian...coz...nanti lagi leceh....nuffnang...acount heartbeat sume kene tukar....n i'm quite happy now with my new name....senang nak ingat kan...hehe...jangan ada yang kutuk kenapa aku tak famous...dan tak setegar blogger-blogger lain....memang nak kene!!...;p

ha...panjang kan bebelan aku...i told u..aku banyak cakap...ni baru tulis...kalau bercakap live...i akan buat gaya n expression muka lagi...its a package..heheh.....thanx guys for reading n thanx for your concern...hope boleh bagi pendapat and cadangan untuk memperbaiki gaya penulisan aku....coz diorang selalu comment...

"eyh..kau nyer blog banyak sangat shortform....orang baca susah nak paham..."

"kau banyak guna bahasa sms..."

"susah kalau tak guna bahasa baku....nanti tak masuk google bila orang search..."

i'm trying guys....coz dah jadi habbit....to sumorang yang baca..jadi-jadikanlah iktibar...no more bahasa SMS...haha....

JUZ 4 FUN yawww...

SILA LIKE :D

4 comments:

aNnE said...

slmt menjadi blogga tegar..hehe

Alinkiwi said...

anne:thanx a lot...sama2 lahh kite...selamat maju dalam blogging..=)

kay_are said...

owh camtu ke cte nye... camtu pasni kne betul2 tegar r ye.. huu

nelly said...

yeah ! blogger tegar !!
=)

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!