Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Wednesday, February 23, 2011

Katil yang Style Dan Creative...


melihatkan katil-katil yang giler cool and menarik...rase nak tido je.... malas giler nak bangun.....;p

Katil Keretapi
lupe dah kartun ni nama ape...thomas kot...

Katil HamBurger

selesa giler ok...rase mengantuk and kenyang sentiasa...



Katil Kereta Sport

senang nak suruh anak lelaki tido...belilahh katil ni...

Katil Peminat BolaSepak
korang boleh tukar cadar..
nak MU ke..Liverpool ke...Chelsea ke...Harimau Malaya ke...

Katil Sandwich
ni pon bestttt!!

Katil dengan Dress...

elegan kan tempat tidur kalau buat camnh...suke sangat...(wanita sahaja)

Katil Jimat Space
kalau orang bertandang kat rumah, cepat-cepat tolak ke atas...
bukan orang perasan pon...

time nak tidur, tarik ke bawah...jimat space kan??


sesuai di gunakan kalau rumah pangsapuri atau apartment....

Katil Cinderella
i wan dis sooo badly....(tak sedar diri tu dah besar....;p)..
kecik-kecik tak dapat merasa...huhuh


SILA LIKE :D

4 comments:

Mohammednajib said...

tapi katil yg jimat ruang tu kalau jatuh,habislah org kat bwhnyer

fara feroza said...

katil yg humburger tu agak menarik la...haha...agak2 leh makan tak ..? bangun2 katil pun hilang...

curi suar dalam….

Cik Aien said...

beragak laa sikit :p katil mcm nie, xbangun wei! haha

Gimi said...

cam best je katil gol tu

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!