Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, February 17, 2011

Ciri Lelaki Idaman Wanita


ok guys...duk tetap cermin....betulkan kedukan....tatap diri anda...adakah anda mempunyai ciri-ciri berikut???

LELAKI YANG PRIHATIN
lelaki yang jenis good listener....dengar ape perempuan nak cakap....jgn masuk telinga kanan..keluar telinga kiri...kerana sifat beginilah yang mendorong perempuan membebel..hahhahaha..;p

LELAKI YANG TAK MALU KATA I'M SORRY
bila dah lagi terang dan bersuluh salah kamu...jangan malu katakan I'm sorry....sejuk hati perempuan..=)
"ok...abang salah....tak belikan ayang baju kat butik Zara tu....duit ni cukup tak??ke nak abang tambah ag??....i'm sorry darl...."


LELAKI YANG MENJADI PENAWAR
hati perempuan kena jaga..lembut gitu...so..gunakanlah kepakaran korang untuk bermulut manis...nescaya akan cair....kalau sakit pon..trus sihat sampai leh lompat-lompat....
"u makan banyak-banyak....nak ape??KFC??mcD??Resepi Rahsia??nant abg belikan...bagi sihat....nanti sakit..."


LELAKI YANG BAGI KEBEBASAN
bawak perempuan ke shopping....bagi die kebebasan memilih apa-apa je yang diorang suka....Inilah Erti Kebebasan Sebenar...hahhahahahaha

LELAKI YANG BERHATI-HATI
kalau nak complain...about dressing, or masakan...or anything...guna ayat yang paling lembut sekali....
"u lagi cantik kalau pakai tudung bawal....i suke...."...even dalam hati korang..malas nak gosok tudung ke...main pakai tudung sarung je...;p


LELAKI YANG WANGI
yup..memang fitrah wanita suke benda yang cantik, bersih dan wangi...kalau lalu sebelah lelaki wangi...perempuan siap leh toleh lagi....so...gi lah mandi bunga ke...mandi berbotol-botol perfume ke..

LELAKI YANG PEMURAH
lelaki yang senang memberikan wang ke tangan wanita.....ouh...so sweet...macam ni lah yang kite cari...;p

LELAKI YANG TIDAK KESAH
"u xpandai masak??...xpe....i tak kesah....kedai makan kan banyak.."..ha...kan sedap didengar tuh...;p

LELAKI YANG MENYERAHKAN KUASA VETO
dalam hal nh..laki yang serahkan kuasa veto bermaksud...bagi sepenuh hak kepada wanita...wanita yang menentukan kamu nak pasang 2,3 or 4 or tak boleh langsung...wanita yang menentukan kawan-kawan kamu...ha....kan bagus....

 LELAKI YANG MEMBERIKAN SOKONGAN PADU
Lelaki jenis ini biarkan je perempuan bergosip dengan jiran tetangga...even perut dah lapar gila...inilah erti sokongan padu sebenar....hehe

LELAKI YANG CINTAKAN KEDAMAIAN
lelaki jenis ni tak suka berbalah atau bergaduh...dia akan diam je....jadi..tak timbul isu nak balik raya kampung mana..;p

p/s: sume di atas adalah rekaan semata2.....jangan ambil sriyes...tp kalau ambil sriyes...ape salahnye...bahagia kaum perempuan...hahaha.=)

Sumber: jomlayan

hahah..saje letak gambar my bf...dengan harapan die baca...hahah.... ;p


SILA LIKE :D

8 comments:

Nieya Sue said...

bes nye la klau sume laki gitu..hehe..

padi n sekam said...

klu lelaki cm gtu, memang pompuan kat malaysia akan follow rosmah mnsor...mnghabiskan bers n mnmbah lemak je tahu...wakakkaka

fareez tajudin said...

haha...klau ad laki yg jd cm2 sume mmg bhgie abeh laa gadis2 kt dunie nie...gle lahh...

Ina Uzir said...

haha akk dh juma :D

Azlin said...

hahahha...bahgia kan3???

kak ina...wow...dh jumpa???bestnyewww...

beLLa said...

bahagianya kalau ade yang cmnih. kte smua ade, kebebasan je kureng. aigoo

..AminZunaidi.. said...

owh..cmtu rpenyer..

Halimatun Sa'adiah said...

yea!! my bakal suami pon patot bace neh...

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!