Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Monday, February 28, 2011

Segmen: I'm NOT Single...


Hm...currently sangat busy dengan exam....belambak-lambak buku yang tak dibaca lg...dah hampir berhabuk..huuhuh....blogging-blogging gak....exam jangan lupe...<--selalu si dia bebel pasal hobi berblog yang tak ingat dunia..mana taknye...lebih 4 jam habis masa berblogwalking..tak termasuk tulis entry..1 hari 3-4 entry....macam takde kerja lain..huhu...memang i admit..time management saya absolutely FAIL...anyway, this is my passion...memang tak terasa kalau buat benda yang kita suka...kan3...kalau lahh aku study macam tuh....Alhamdulillah...


by da way...akan tidak membuat entry sehingga 15 hb....diulang TIDAK MEMBUAT ENTRY..tapi i juz cant stop BLOGWALKING..hhaha...i try my best untuk bahagi masa....so...iols nak tinggalkan dengan satu segmen..which i guess sangat best and special....bagi aku la...huhu...tak tahu bagi korang....coz I do love to read LOVE story...but no karangan ala2 novel please...panjang berjela....aku lemah skit...nanti rasa macam baca buku teks..huhu....coz i know korang akan terOVER excited bila bercerita kisah pasal si buah hati....;p


Anda boleh ceritakan bagaimana berjumpa...bila berjumpa..bila propose...what so special about your bf/gf..and macam-macam lagi lahh...takde halangan....


Untuk sertai:





1. Letak header gambar kat atas ni...beserta URL sekali...

2. Tulis tajuk entry..Segmen: I'm NOT Single...

3. Tinggalkan url entry anda...

4. Tag 3 orang kawan...dan bagitahu mereka...mereka telah diTAG...Pastikan mereka dah berkapel...or dah berkahwin...Thanx..

Mudah kan???

Tarikh tamat: 15 March 2011

Jom join ramai-ramai...coz sambil baca...saya boleh berangan-angan..haha.......=)


My Love Story:

Hm..how to start..tapi kalau orang bertanya pasal dah kapel ke??
mula2 tersipu-sipu malu...pastu confident jawab.. 
YUP!! dah kapel...I'm not single...jawapan yang short and simple..
titik perkenalan kat matrikulasi Melaka...
si dia Sains Fizikal and saya Sains Hayat...
hm..kenal melalui gambar yang aku tampal kat
 buku autograph kawan aku....xleh crite panjang2..
nant korang muntah2..;p
Mula dipropose pada tahun 2007...
dah hampir 4 tahun...and i am totally happy to have him...
sangat caring...sangat supportive...sangat berduit $$$..
hahah..tak3...gurau3..
even tak berduit pon saya suka.....
Hubungan kitorang...we can say hubungan jarak jauh...
hubungan jarak jauh ni memang susah...
dulu die kat pahang...and saya belajar di melaka....
and now...saya di kay el...si dia pulak kerja kat melaka...
tapi i'll make sure untuk jumpa atleast 2 minggu sekali ...
ada orang cakap...tak jumpa selalu akan membuatkan kita rindu...
(sila muntah lagi skali)....haha...tapi ada orang suka jumpa tiap-tiap hari...
it depends...kami sebaya...tapi si dia lahir dulu.....
this is my first love...and i hope that he's the last....
oh mama...saya mahu kawen...
ok bye...dats all...=)


my sweetie hasif..=)


gambar aku slaloo je cacat...huh...






hobi: memenuhkan hp beliau dengan gambar2 retarded


Saya siap masukkan video lagi tuju untuk si dia...=)



SILA LIKE :D

28 comments:

d_tieah said...

I'm single..
So, takleh nak join..
Hahahaha..

Entry Terbaru 1 : Antara Cinta Pengkid dan Gay
Entry Terbaru 2 : Sebenarnya Kita Sama-Sama Sombong

sicKo^ said...

Alamat.. aku takder love story yg best.. cemana nih?

Nurfazilah Cipa said...

comel!huuu~single:(

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

wah! baru je ika join segmen tu, dh ade segmen baru.. ok2 nnt ika join ek.. walupon x di tag lagi... hehehhe

Cik Tetra said...

im single,,so x ley join!!heeeeee..... btw,,drop here,,from SB,,and follow u!! :D

Cik Tetra said...

im single,,so x ley join!!heeeeee..... btw,,drop here,,from SB,,and follow u!! :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

alamak
momoy single macam mana nak join nih
nak kena citer love story tu memang la ada
tapi sad story
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"
Comelnya HEMPEDU ULAR"

NanaHazwanee said...

eh.. sama laa nama boyfie kte~~ =))
nnt sy nak join jugak la!

Anonymous said...

sweet sangat korang berduaaaaa...seswai!!!

eyka syafieka said...

i'm singgle..xleh nk join sis..huhuu

nur ikhyar dee said...

ramai juga yang single ye sini
hehehe

saya tak leh join,sebab percintan dalam diam :p

tapi i pun X-matrik melaka jugak...
hehe

phoged (dk4me) said...

http://phoged.blogspot.com/2011/03/segmen-im-not-single.html

eqhaZIN said...

maaf la, sy single ;)

fAtIn aDawiaH bInTi kHaIrUdiN.. said...

gurlz8998.blogspot.com...
^^

NanaHazwanee said...

da join da~~

http://nanahazwanee.blogspot.com/2011/03/segmen-im-not-single-by-alinkiwi.html

syafiqah @ syasya said...

sudah join :)
http://syafiqahhumairah.blogspot.com/2011/03/segmen-im-not-single-by-alinkiwi.html

kaz_rl said...

segmen best tapi gua ini single ..cane tu?? huu

T.E.D said...

ok..saya join. jom baca versi org sabah :))
http://unggumerahjambukehidupanku.blogspot.com/2011/03/segmen-im-not-single.html

Alinkiwi said...

thanx for joining...i will select n promote blog korang....dun worry..sebagai tanda penghargaan..huhu..=)

T.E.D said...

kat mana nak tengok blog yg da d promote? huahuahua..masi kampung dlm blogging ne...:p

tikus kecil banyak makan said...

da join..
at last, sempat jgk..
xbesh sgt..cowie..
http://sitikuskecilcomel.blogspot.com/2011/03/segmen-im-not-single.html
tq coz singgah..=D

Alinkiwi said...

@TED: i promote kat dalam group...dalam Sahabat Blogger....Kongsi Link Blog..blogwalking widget...geng blog pink...port blogger...huhuh...

T.E.D said...

ok2..nanti i try masuk.hikhikhikh

NaZaTuL LyA said...

sy join sis.. hee~ :)
http://asylya-1001story.blogspot.com/2011/03/segmen-im-n0t-single.html

~ cHAniE huBBy bOnd ~ said...

http://banjirbesarpunye.blogspot.com/2011/03/segmen-im-not-single.html

Chieda Hafiz said...

ehh.. harini bru first time masuk sini. segment ni dh last. sempat ker nak join ni... ehhee... kalo ade mase jap lg la i join. :p

shoot_syuhada said...

alin...k.syu dah join...

http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/03/segmen-im-not-single.html

Alinkiwi said...

@Chieda: Alamak...sorry..dah habis tarikh tutup....

Thank you guys for joining...really appreciate that....the list will be updated soon...=)

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!