Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Thursday, February 24, 2011

Segmen: Saya dan Nama Blog...



Hye...atas permintaan ramai....<--sebenarnye tak ada orang suruh pon..aku nak buat segmen...saja suka-suka....coz aku tengok kadang-kadang nama blog korang pelik-pelik..and ada yang menarik..so..aku dan rakan-rakan blogger yang lain...nak tahu dari mana dapat idea nak buat nama blog tu...=)

Untuk sertai:-


1. Letak header gambar kat atas ni...

2. Tulis tajuk entry..Segmen: Saya dan nama blog...

3. Tinggalkan url entry anda...

4. Tag 3 orang kawan...dan bagitahu mereka...mereka telah diTAG...Thanx..

Mudah kan???

Tarikh tamat: 15 March 2011 (sempena adik saya nyer besday...)..

Harapan saya...ramailahh yang join...my percubaan pertama.....=)




My Entry:

Nama URL blog: http://akubloggertegar.blogspot.com/...kenapa blogger tegar??haha...ni cita-cita aku...nak jadi blogger yang setaraf dengan blogger-blogger terkenal...dengar nama je...mesti dah tahu sape..macam Hanis Zalikha...RedMummy...BenAshaari.....tak de la cakap Alinkiwi....huh??garu-garu kepala...sape tu??name betol die ke??...dan aku habiskan banyak masa blogwalking....Alinkiwi tuh nickname dalam arena maya ni...nama betul Azlin...untuk pembaca komik Le Gardenie...mesti tahu nama watak gadis tomboy Kiwi...<--tomboy ke???gurlish je aku tengok....and lagi satu....nama header LETS TALK....coz aku memang kuat bebel...kuat cakap....sehari tak cakap rase macam diri loser giler...huhu...dats why saya suka berkawan...boleh bercakap macam-macam...=)

Saya nak tag

SILA LIKE :D

48 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

dear, naz dah buat tag dari u ni :)

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Nurfarahana Abdul Aziz said...

saya buat dah ! walaupon awak xtag saya..hihi

http://sayasukanyanyi.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Aqilah Kamarudin said...

Saya nak join :)

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

d_tieah said...

Menarik owh..
Tapi betul gak, sekarang banyak sangat blogger baru dengan nama2 blog yang pelik2 pun ade..

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

apai said...

menarik juga

jom baca entri terbaru

http://apai77.blogspot.com/2011/02/100-cara-promosi-dan-tingkatkan-web.html

♥Princess Delliza♥ said...

dah join..hope puas ati...

http://princessdelliza.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Syafiq Rosli said...

thank 4 da invite ya..

HNMZ said...

Assalamualaikum..

Saya dah follow & nak join! :)
http://hanysismyname.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Makbed said...

join gak.

http://www.makbed.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Novelgurl said...

salam..saya join ^^

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/segemen-saya-dan-nama-blog.html

fatien ! said...

tq alinkiwi :), da join *winkwink
http://sumimasen-minasan.blogspot.com/2011/02/saya-dan-nama-blog-contest.html

Suara Hati Ini.... said...

Dah join gak..

http://syadansha.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Rose Johari said...

Nak join juga...

http://macam2ceritaku.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

kay_are said...

best ni, nanti dah siap akan di inform =)

nelly said...

Join : http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/nelly-telah-ditag-oleh-hnmz-comel.html

fyqa said...

ok done to do from me !

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/saya-dan-nama-blog.html

fuhhh... hihi
;D

eyka syafieka said...

SY DA JOIN..

http://akusygkamuu.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

AtiKaH M said...

Meng'join'kan diri

http://mawar88-itsme.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

tikus kecil banyak makan said...

kakak...da wat.. hehe~

http://sitikuskecilcomel.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

singgah jenguk eh.. =) tq..

ieyza afieyna said...

http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

:)

NadiRah said...

dah join!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

belog saya a.k.a naz said...

naz da siap kan tag ni :)
http://nazpunyerblog.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Misz Aien said...

http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

join3.! (=

LennMommaChubby said...

Sy join... ^^
http://kodoutulu.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-nama-blog.html

Nuraini Rasyidah said...

joinn ^^

http://syidott.blogspot.com/2011/02/contest-saya-dan-nama-blog.html

Mrs.MyGaman BorNeo said...

Join sekali :)

http://myhomeniaga.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

me220784 said...

saya join :)
http://me220784.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Weиweи WeÐиesÐay said...

I`ve been tagged. here`s my URL :: http://lovestoryrequiem.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

sWeEt 'N LoVeLy said...

tagged...
ni url nye ye..hihi
http://airasweetnlovely.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

mimie said...

hye3 want to join ! :D
baca laa yee hee


http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Ruqaiyah Amanina said...

da join segmen

http://mizznina91.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

phoged (dk4me) said...

join3~~
http://phoged.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

.fadzmie.met. said...

dah join! :)

http://fadzmie.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Ateynmohd said...

ateyn

http://ateynmohd.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

DiriKu said...

Diriku join XD

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

NuRuL said...

thanks coz invite saya tuk join segmen ni.. nanti klu dah siap entri, sy post kat sini.. =)

arep_lockermonth said...

sy follow kamu and joined!!hehe
http://www.arepnakbebel.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

✘ fatin :) ✘ said...

join contest :))

http://syahindahraub.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

~SYAZ~ said...

hye2!!
syaz join segmen ni plus follow blog ni..
^_^

http://syaznursyazani.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

ika join..

http://mynameika.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

('',)kapie_art'sLover('',) said...

KITE PON NAK JOIN.. KEH3... :)

http://kapieartslover.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Cik Ezy said...

dah joinnn

http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

=)

cik hani said...

dah join !!!!

http://puapoo.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Ju3 Spac3 said...

Hi..saya sdh join...

http://jue2010.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-nama-blog.html

thank you..

jimah said...

dah join jugak =)

http://sihasha89.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

dyeela said...

Done with ur segmen.. =)

http://hatescoffee.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

Mila said...

mila dh siapkan entri..
ni URL nyer http://coretanhatimila.blogspot.com/2011/03/segmen-saya-dan-nama-blog.html

^_^

darxniq said...

nk join gak leh??hahahha

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!