Pages

Mencari Lagi 28,936 Yang Hilang...

SEGMEN WAJIB TERJAH!!..=)


berminat? untuk pengiklanan..promosi RM 10 dua bulan(iklan + review blog)..email ke itsaboutfashion@gmail.com

Wednesday, February 9, 2011

Salah ke I follow U...u Follow Me...



Hmm...rata2...ramai yang xsuke blogger gune ayat2 mcm.....




"I dah follow u..u follow me k..."

"oops...terfollow...follow me back.."

"eyh..awak dh follow saya ke??kalau blom..sila follow.."


ha..mesti korg biase kan dengar ayat2 macam nh...for me....ok je....biase lah...blogger baru....xsalah....ni satu kaedah nk promote blog untuk dapatkan lebih ramai follower menggunakan kaedah blogwalking....think positif...jgn lahh xsuke sangat...i'm sure korang pon PERNAH wat camtu.....mmg i admit....bile ritu seminggu xonline...tibe2 tgok follower bertambah...perghh...gembira nk mampus sangat...rase nak guling2 je....mmg rase dapat follower melalui entry lebih baik dr follow memollow...tp...who cares...hehe...juz my opinion...ape salahnye...nak promote blog...kan3....

Sumorang ada cara masing2...janganlah anti sgt...hm...ada gak yang promote blog melalui....

Mencari 2000 bloggers......

Contest muka cute giler...contest muke seposen...contest fotogedik..etc...

Entry2 lucah atau 18sx...

Papepon....masing2 ada cara tersendiri untuk promote blog.....kalau tak minat...juz ignore...jangan follow...hbs cerita...=)

Juz 4 fun yaww...sori kalau ada yang tak suka...comment anda amat saya hargai...



SILA LIKE :D

4 comments:

Kakkoii said...

eh... kakkoii setuju sgt! memang masing2 ada cara nak promote blog kan kan kan.. terpulang la samada baik atau dgn cara x bek.. btul x?

Btw, sorry la nak ckp.. advertisment yg kuar sebelum post comment ni a little bit annoying lah.. huhu. kalo x suke ignore eh..

mia.lia said...

salah memang tak salah
tpi takyah la pksa..
kalau org tu minat dia tau la nk follow..lgipon..bkn k lgi bgus org tu follow dgn ikhlas.sbb isi entri kita?

nabilah_2908 said...

bg sy...tk salah kalau kita layankan...

sbb...kita sedia maklum yg buat mcm ni blogger baru...

follow jer la...sure si blogger itu ras abersemngt bila dari sehari ke sehari bilangan follower dia bertambah... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ADIK OH ADIK

myr amyra said...

hmmm....kdg menda 2 xde la besar sgt...klo cobcept i folo u... u folo me...2 dua bleh dpt adv sbb 2 dua bleh tmbh follower..kn3...

Post You May Like..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jOm LoRat2 kt Blog OranG LaEn!!!